Grasmaaier Bosch AdvancedRotak 750.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch 06008B9305 grasmaaier en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch 06008B9305 grasmaaier en het vergelijken met onze andere grasmaaiers heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van de juiste grasmaaier voor jouw buitenruimte.

Specificaties grasmaaier Bosch AdvancedRotak 750.

Maaihoogte

20 - 80 mm

Maaibreedte

45 cm

Materiaal maaidek

Kunststof

Gewicht

17 kg

Breedte

50 cm

Diepte

80 cm

Hoogte

49 cm

Omschrijving van de grasmaaier Bosch AdvancedRotak 750.

De Bosch AdvancedRotak 750 is een ideaal hulpmiddel voor het verzorgen van je gazon. Deze grasmaaier heeft een techniek die zorgt voor minder irritant geluid, zodat je met minder storend geluid kan maaien. Daarnaast is de grasmaaier voorzien van een handvat met een telescopisch design. Hierdoor heb je een prettige grip tijdens het maaien. De maaihoogte is eenvoudig in te stellen op 7 verschillende hoogtes, tussen de 20 en 80 millimeter. Met de 50 liter opvangbak is het maaien nog eenvoudiger, aangezien je na het maaien niet meer hoeft te harken. Extra handig is dat deze bak inklapbaar is. Let op: de grasmaaier heeft geen kabel, dus je hebt altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te kunnen gebruiken. De Bosch AdvancedRotak 750 is de perfecte grasmaaier voor iedereen die zijn gazon het beste wil verzorgen. Dankzij de techniek die zorgt voor minder irritant geluid, kan je met minder storend lawaai maaien. Daarnaast heeft de grasmaaier een telescopisch handvat dat een prettige grip biedt. Met de 50 liter opvangbak, die ook nog eens inklapbaar is, hoef je nooit meer te harken na het maaien. De maaihoogte is instelbaar op 7 verschillende hoogtes, variërend van 20 tot 80 millimeter. Let wel op dat je altijd een verlengsnoer nodig hebt om de grasmaaier te kunnen gebruiken.

Pluspunten
  • De maaihoogte stel je centraal in in slechts één handeling in. Je past de maaihoogte aan naar je eigen wensen met 7 maaihoogte-instellingen. Aangezien de grasmaaier buiten de wielen maait, neemt hij ook de randen van het gras mee.

Minpunten
  • Zonder de mulchingfunctie wordt het gemaaide gras niet teruggeblazen als meststof in het gazon.

Veelgestelde vragen over de grasmaaier Bosch AdvancedRotak 750.

De grasmaaier Bosch AdvancedRotak 750. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 49 cm
Breedte 50 cm
Diepte 80 cm

Het materiaal van het maaidek van de Bosch AdvancedRotak 750. is Kunststof.

De grasmaaier Bosch AdvancedRotak 750. weegt 17 kg.

De Bosch AdvancedRotak 750. heeft een maaibreedte van 45 cm en een maaihoogte van 20 - 80 mm.