Grasmaaier Bosch ARM 32.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch 0600885B03 grasmaaier en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch 0600885B03 grasmaaier en het vergelijken met onze andere grasmaaiers heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van de juiste grasmaaier voor jouw buitenruimte.

Specificaties grasmaaier Bosch ARM 32.

Maaihoogte

20 - 60 mm

Maaibreedte

32 cm

Materiaal maaidek

Kunststof

Gewicht

6,8 kg

Breedte

35,5 cm

Diepte

60 cm

Hoogte

40 cm

Omschrijving van de grasmaaier Bosch ARM 32.

Met de Bosch ARM 32 elektrische grasmaaier maai je kleine gazons tot 200 m². Je kunt zelf bepalen hoe kort je het gras maait met de 3 maaihoogte-instellingen tussen de 20 en 60 millimeter. Het gemaaide gras wordt opgevangen door de 31 liter opvangbak, zodat je niet zelf hoeft bij te harken. Als je klaar bent met maaien, klap je de duwboom in waardoor deze weinig ruimte inneemt in je schuur. Let op: deze grasmaaier heeft een stekker zonder kabel, dus je hebt altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te kunnen gebruiken. Daarnaast is de Bosch ARM 32 voorzien van een unieke zij-uitworp, waardoor je minder ongemaaide randjes overhoudt. De grasmaaier is daarnaast uitgerust met een Comfort Wheel System met geïntegreerde wielen, waardoor hij gemakkelijk te besturen is. De grasmaaier heeft bovendien een antislip handvat, waardoor je altijd een goede grip hebt. Geniet van een comfortabel maai-ervaring met de Bosch ARM 32 elektrische grasmaaier.

Pluspunten
  • Dankzij de aandrijving op elektriciteit geniet je van een continue stroomtoevoer

    .

    Met de 31 liter opvangbak vang je alle grassnippers netjes op, zodat je niet hoeft te harken. Aangezien de grasmaaier is uitgerust met maaiwielen, maait hij ook de graskanten mee.

Minpunten
  • Het geluidsniveau van 96 decibel veroorzaakt veel herrie tijdens het maaien.

Veelgestelde vragen over de grasmaaier Bosch ARM 32.

De grasmaaier Bosch ARM 32. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 40 cm
Breedte 35,5 cm
Diepte 60 cm

Het materiaal van het maaidek van de Bosch ARM 32. is Kunststof.

De grasmaaier Bosch ARM 32. weegt 6,8 kg.

De Bosch ARM 32. heeft een maaibreedte van 32 cm en een maaihoogte van 20 - 60 mm.