Grasmaaier Bosch ARM 34.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Bosch 06008A6101 grasmaaier en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Bosch 06008A6101 grasmaaier en het vergelijken met onze andere grasmaaiers heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van de juiste grasmaaier voor jouw buitenruimte.

Specificaties grasmaaier Bosch ARM 34.

Maaihoogte

20 - 70 mm

Maaibreedte

34 cm

Materiaal maaidek

Kunststof

Gewicht

12 kg

Breedte

35 cm

Diepte

60 cm

Hoogte

40 cm

Omschrijving van de grasmaaier Bosch ARM 34.

Met de Bosch ARM 34 maai je gemakkelijk gazons tot 300 m². Deze elektrische grasmaaier maait in tegenstelling tot anderen ook buiten de wielen, waardoor je minder ongemaaide randjes overhoudt. Daarnaast is het ergonomische ontwerp van de grasmaaier aangepast aan je lichaamsgrootte. De handgrepen zijn verstelbaar, waardoor je de maaier optimaal kunt afstellen. Met de 5 maaihoogte-instellingen tussen de 20 en 70 millimeter, bepaal je zelf hoe kort je het gras maait. Het gemaaide gras hoeft niet langer bij elkaar geharkt te worden. Het wordt opgevangen in de meegeleverde opvangbak met een inhoud van 40 liter. Deze grasmaaier heeft een stekker zonder kabel en je hebt dus altijd een verlengsnoer nodig om deze te gebruiken. Let op: de achterste twee wieltjes bevinden zich in de opvangbak. Met de Bosch ARM 34 maai je gemakkelijk gazons tot 300 m². Deze elektrische grasmaaier maait ook buiten de wielen en is daardoor ideaal voor het maken van strakke randen. Het ergonomische ontwerp maakt het gebruik van de maaier comfortabeler. De handgrepen zijn verstelbaar, zodat je de maaier optimaal kunt afstellen. Daarnaast kun je met de 5 maaihoogte-instellingen tussen de 20 en 70 millimeter de hoogte van het gras naar wens instellen. Je hoeft het gemaaide gras niet meer bij elkaar te harken, maar vang je op in de bijgeleverde opvangbak van 40 liter. De stekker zonder kabel vergt een verlengsnoer om de grasmaaier te gebruiken. Let erop dat de achterste twee wieltjes zich in de opvangbak bevinden.

Pluspunten
  • Je regelt de maaihoogte centraal met één enkele handeling. Je stelt de maaihoogte naar eigen wens in met de vijf maaihoogte-instellingen. Aangezien de grasmaaier buiten de wielen maait, maait hij ook de randen van het gazon.

Minpunten
  • Het geluidsniveau van 96 decibel veroorzaakt veel lawaai tijdens het maaien.

Veelgestelde vragen over de grasmaaier Bosch ARM 34.

De grasmaaier Bosch ARM 34. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 40 cm
Breedte 35 cm
Diepte 60 cm

Het materiaal van het maaidek van de Bosch ARM 34. is Kunststof.

De grasmaaier Bosch ARM 34. weegt 12 kg.

De Bosch ARM 34. heeft een maaibreedte van 34 cm en een maaihoogte van 20 - 70 mm.