Grasmaaier Gardena Sileno City 350.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Gardena 15006-26.000.00 grasmaaier en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Gardena 15006-26.000.00 grasmaaier en het vergelijken met onze andere grasmaaiers heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van de juiste grasmaaier voor jouw buitenruimte.

Specificaties grasmaaier Gardena Sileno City 350.

Maaihoogte

20 - 50 mm

Maaibreedte

17 cm

Materiaal maaidek

Kunststof

Gewicht

14,5 kg

Breedte

60 cm

Diepte

50 cm

Hoogte

34 cm

Omschrijving van de grasmaaier Gardena Sileno City 350.

Gardena Sileno City 350 is de ideale robotmaaier voor gazons tot 350 m². Bedien deze maaier eenvoudig via Bluetooth met de Gardena Bluetooth App op je smartphone of tablet. Dit model maait in stroken van 17 centimeter en je kunt de maaidekhoogte instellen tussen de 20 en 50 millimeter. Ook als je gazon wat oneffenheden heeft, is er geen probleem. De maaier is immers geschikt voor een maximale hellingshoek van 35 procent. Smalle doorgangen tot 60 centimeter zijn ook geen belemmering. Bovendien beschikt de robotmaaier over de SensorControl functie, waardoor de maaifrequentie wordt aangepast aan de groei van het gazon. Zo heb je altijd een prachtig, strak gazon. Gardena Sileno City 350 is de perfecte oplossing om het maaiwerk uit handen te nemen. Met deze robotmaaier ben je verzekerd van een perfect gazon. De maaier maait in stroken van 17 centimeter en je kunt de maaidekhoogte naar wens instellen. Ook bij oneffenheden in het gazon en in smalle doorgangen is deze maaier uitermate geschikt. Bovendien past de maaier de maaifrequentie aan op de groei van het gazon, waardoor je altijd een prachtig gazon hebt. Bedien de robotmaaier eenvoudig via de Gardena Bluetooth App op je smartphone of tablet. Kortom, de Gardena Sileno City 350 is de perfecte oplossing voor een strak gazon.

Pluspunten
  • Je bedient de robotmaaier met de Gardena Bluetooth App op je smartphone of tablet. De SensorControl houdt de groei van het gazon in de gaten en past de maaifrequentie hierop aan. De vorstsensor voorkomt dat de robotmaaier maait bij temperaturen onder de 5 graden Celsius.

Minpunten
  • Je bedient hem maximaal vanaf 10 meter afstand.

Veelgestelde vragen over de grasmaaier Gardena Sileno City 350.

De grasmaaier Gardena Sileno City 350. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 34 cm
Breedte 60 cm
Diepte 50 cm

Het materiaal van het maaidek van de Gardena Sileno City 350. is Kunststof.

De grasmaaier Gardena Sileno City 350. weegt 14,5 kg.

De Gardena Sileno City 350. heeft een maaibreedte van 17 cm en een maaihoogte van 20 - 50 mm.