Grasmaaier DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de DeWalt DCMWSP564N-XJ grasmaaier en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de DeWalt DCMWSP564N-XJ grasmaaier en het vergelijken met onze andere grasmaaiers heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van de juiste grasmaaier voor jouw buitenruimte.

Specificaties grasmaaier DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu).

Maaihoogte

25 - 85 mm

Maaibreedte

53 cm

Materiaal maaidek

Staal

Gewicht

30 kg

Breedte

61,5 cm

Diepte

99 cm

Hoogte

45,5 cm

Omschrijving van de grasmaaier DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu).

De DeWalt DCMWSP564N-XJ grasmaaier is geschikt voor grote gazons tot maximaal 1500 vierkante meter. Met het compacte ontwerp en het zelftrekkende systeem maai je je gazon eenvoudig en moeiteloos. De grasmaaier werkt op twee 18 volt accu's, deze worden helaas niet meegeleverd. De maaier beschikt over 6 maaihoogte-instellingen, waarmee je zelf bepaalt hoe kort je het gras maait. Met de meegeleverde mulchplug versnippert de grasmaaier het gemaaide gras, waarna hij het als meststof terug je gazon in blaast. Wil je het gras liever opvangen, dan kun je het vangen in de 55 liter opvangbak. Na het maaien klap je de duwboom in en berg je de DCMWSP564N-XJ compact op. Dankzij deze grasmaaier is je gazon altijd in topconditie.

Pluspunten
  • De grasmaaier is geschikt voor grote gazons tot wel 1500 vierkante meter. De maaihoogte kun je instellen naar je eigen wens met de 6 maaihoogte-instellingen. De grasmaaier is zelftrekkend, waardoor je hem niet zelf hoeft te duwen.

Minpunten
  • De benodigde accu's en acculader worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de grasmaaier DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu).

De grasmaaier DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu). kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45,5 cm
Breedte 61,5 cm
Diepte 99 cm

Het materiaal van het maaidek van de DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu). is Staal.

De grasmaaier DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu). weegt 30 kg.

De DeWalt DCMWSP564N-XJ (zonder accu). heeft een maaibreedte van 53 cm en een maaihoogte van 25 - 85 mm.