Grasmaaier Makita DLM330Z (zonder accu).

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita DLM330Z grasmaaier en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Makita DLM330Z grasmaaier en het vergelijken met onze andere grasmaaiers heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van de juiste grasmaaier voor jouw buitenruimte.

Specificaties grasmaaier Makita DLM330Z (zonder accu).

Maaihoogte

2 - 7,5 mm

Maaibreedte

33 cm

Materiaal maaidek

Kunststof

Gewicht

14 kg

Breedte

42,5 cm

Diepte

95,5 cm

Hoogte

132,5 cm

Omschrijving van de grasmaaier Makita DLM330Z (zonder accu).

De Makita DLM330Z (zonder accu) grasmaaier is de perfecte oplossing voor het verzorgen van kleine tot middelgrote gazons van maximaal 325 vierkante meter. Je kunt je eigen 18 volt accu van het LXT 18 V platform gebruiken bij deze grasmaaier. De duwbeugel is klapbaar, zodat de grasmaaier gemakkelijk opgeborgen kan worden in de garage. Als je bijvoorbeeld je fietsen of andere spullen opbergt, staat deze grasmaaier je niet in de weg. Met de Makita DLM330Z grasmaaier heb je 8 maaihoogte-instellingen. Zo bepaal je zelf hoe kort je het gras maait. Daarnaast wordt er een mulchplug meegeleverd, waardoor je het gras kunt versnipperen om als meststof terug op het gazon te blazen. Wil je het gras niet versnipperen, dan heb je de mogelijkheid om het op te vangen in de 30 liter opvangbak. De Makita DLM330Z (zonder accu) grasmaaier is een gebruiksvriendelijk én duurzaam apparaat dat zorgt voor een perfect gazon.

Pluspunten
  • De grasmaaier is onderdeel van het Makita LXT 18V accuplatform

    .

    Heb je al een accu uit hetzelfde platform? Dan kun je die ook op dit apparaat gebruiken. Je stelt de maaihoogte naar eigen wens in met de 8 maaihoogtesettings. Dankzij de mulchfunctie versnippert je grasmaaier het gras waarna het als meststof terug in je gazon geblazen wordt.

Minpunten
  • De grasmaaier is niet zelfrijdend, waardoor je hem zelf moet voortduwen.

Veelgestelde vragen over de grasmaaier Makita DLM330Z (zonder accu).

De grasmaaier Makita DLM330Z (zonder accu). kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 132,5 cm
Breedte 42,5 cm
Diepte 95,5 cm

Het materiaal van het maaidek van de Makita DLM330Z (zonder accu). is Kunststof.

De grasmaaier Makita DLM330Z (zonder accu). weegt 14 kg.

De Makita DLM330Z (zonder accu). heeft een maaibreedte van 33 cm en een maaihoogte van 2 - 7,5 mm.