Grasmaaier Makita ELM4121 Grasmaaier.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Makita ELM4121 grasmaaier en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Makita ELM4121 grasmaaier en het vergelijken met onze andere grasmaaiers heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van de juiste grasmaaier voor jouw buitenruimte.

Specificaties grasmaaier Makita ELM4121 Grasmaaier.

Maaihoogte

20 - 75 mm

Maaibreedte

41 cm

Materiaal maaidek

Kunststof

Gewicht

17,5 kg

Breedte

38 cm

Diepte

22,95 cm

Hoogte

75 cm

Omschrijving van de grasmaaier Makita ELM4121 Grasmaaier.

De Makita ELM4121 Grasmaaier is een product dat je gazon tot 525 m² maait. Met de 7 maaihoogte-instellingen tussen de 20 en 75 millimeter is deze grasmaaier gemakkelijk aan te passen naar jouw persoonlijke voorkeur. Met de 50 liter opvangzak met indicatie meten de gemaaide grassprieten makkelijk opgevangen worden. Voor degene die liever gebruik wil maken van mulchen, dan is de mulchplug ook een optie. De grasmaaier versnippert het gemaaide gras en blaast het terug in het gazon als voedingsstof voor het gras. Met de dubbele veiligheidsschakelaar is de grasmaaier alleen aan te zetten wanneer dit gewenst is. Daarnaast is de duwboom in te klappen, waardoor de grasmaaier weinig ruimte inneemt in de schuur. De Makita ELM4121 Grasmaaier is een ideaal product voor wie op zoek is naar een grasmaaier waarmee je gemakkelijk jouw gazon kan maaien. Met de 7 maaihoogte-instellingen, de 50 liter opvangzak en de mogelijkheid tot mulchen, heb je alle mogelijkheden om jouw gazon optimaal te verzorgen. Daarnaast is de veiligheidsschakelaar een fijne extra die ervoor zorgt dat de grasmaaier alleen aan te zetten is wanneer dit gewenst is. Bovendien is de duwboom in te klappen, waardoor de grasmaaier minimale ruimte inneemt in de schuur. Kortom, de Makita ELM4121 Grasmaaier is een ideale grasmaaier voor het maaien en onderhouden van je gazon.

Pluspunten
  • Dankzij de mulchingfunctie versnippert je grasmaaier het gras dat vervolgens als meststof terug in je gazon wordt geblazen

    .

    De maaihoogte stel je centraal in een enkele handeling in

    .

    Je instellen van de maaihoogte naar eigen wens is mogelijk met de 7 maaihoogte-instellingen.

Minpunten
  • Je moet altijd een stopcontact in de buurt hebben omdat de grasmaaier geen draadloos is.

Veelgestelde vragen over de grasmaaier Makita ELM4121 Grasmaaier.

De grasmaaier Makita ELM4121 Grasmaaier. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 75 cm
Breedte 38 cm
Diepte 22,95 cm

Het materiaal van het maaidek van de Makita ELM4121 Grasmaaier. is Kunststof.

De grasmaaier Makita ELM4121 Grasmaaier. weegt 17,5 kg.

De Makita ELM4121 Grasmaaier. heeft een maaibreedte van 41 cm en een maaihoogte van 20 - 75 mm.