Grasmaaier Wolf Garten A 370 E.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Wolf Garten 18BKHJH2650 grasmaaier en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Wolf Garten 18BKHJH2650 grasmaaier en het vergelijken met onze andere grasmaaiers heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van de juiste grasmaaier voor jouw buitenruimte.

Specificaties grasmaaier Wolf Garten A 370 E.

Maaihoogte

25 - 75 mm

Maaibreedte

37 cm

Materiaal maaidek

Kunststof

Gewicht

17 kg

Breedte

37 cm

Diepte

76 cm

Hoogte

43 cm

Omschrijving van de grasmaaier Wolf Garten A 370 E.

Met de Wolf Garten A 370 E elektrische grasmaaier maai je met gemak gazons tot 425 m² mooi strak. Het maaibereik is 37 cm, met 6 maaistanden variërend van 25 tot 75 mm. Je kunt het gras opvangen in de opvangzak van 40 liter of de mulching functie gebruiken, waarbij de grassprieten versnipperd worden en teruggeblazen in het gazon als natuurlijke bemesting. De duwboom is ergonomisch en volledig inklapbaar, waardoor je de maaier compact kunt opbergen. Let op: deze grasmaaier heeft geen verlengsnoer. Zorg dus dat je altijd een verlengsnoer bij de hand hebt als je de grasmaaier wilt gebruiken. Met de Wolf Garten A 370 E elektrische grasmaaier ben je verzekerd van een mooi en strak gazon. Door de centraal in te stellen maaistanden van 25 tot 75 mm is er altijd voldoende variëteit om je gazon het karakter te geven dat je wilt. Met de 40 liter opvangzak of de mulching functie gebruik je de maaier naar je eigen voorkeur. De duwboom is verstelbaar voor comfortabel maaien en bovendien volledig inklapbaar voor eenvoudig opbergen. Let er wel op dat deze grasmaaier geen verlengsnoer heeft. Zorg dus dat je altijd een verlengsnoer bij de hand hebt als je de grasmaaier wilt gebruiken.

Pluspunten
  • Dankzij de mulchingfunctie versnippert je grasmaaier het gras, waarna het als meststof terug in je gazon wordt geblazen

    .

    De maaihoogte kun je in één handeling centraal regelen

    .

    Je kunt de maaihoogte naar eigen wens instellen met de zes maaihoogte-instellingen.

Minpunten
  • Het geluidsniveau van 96 decibel veroorzaakt veel lawaai tijdens het maaien.

Veelgestelde vragen over de grasmaaier Wolf Garten A 370 E.

De grasmaaier Wolf Garten A 370 E. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 43 cm
Breedte 37 cm
Diepte 76 cm

Het materiaal van het maaidek van de Wolf Garten A 370 E. is Kunststof.

De grasmaaier Wolf Garten A 370 E. weegt 17 kg.

De Wolf Garten A 370 E. heeft een maaibreedte van 37 cm en een maaihoogte van 25 - 75 mm.