Grasmaaier Wolf Garten A 400 E.

5/5

Lees hier alles wat je moet weten over de Wolf Garten 18BKMJL2650 grasmaaier en ontdek de meest belangrijke specificaties. Na de gelezen informatie over de Wolf Garten 18BKMJL2650 grasmaaier en het vergelijken met onze andere grasmaaiers heb jij alle informatie die je nodig hebt voor het aanschaffen van de juiste grasmaaier voor jouw buitenruimte.

Specificaties grasmaaier Wolf Garten A 400 E.

Maaihoogte

25 - 75 mm

Maaibreedte

40 cm

Materiaal maaidek

Kunststof

Gewicht

18 kg

Breedte

37 cm

Diepte

78 cm

Hoogte

45 cm

Omschrijving van de grasmaaier Wolf Garten A 400 E.

Met de Wolf Garten A 400 E zorg je ervoor dat je gazon er weer netjes bij staat. Dit 1.800 watt elektrische model is uitgerust met een centrale, zesvoudige maaihoogte-instelling, zodat je de perfecte maaihoogte kunt kiezen voor jouw gazon. Daarnaast beschikt de grasmaaier over een 45 liter opvangzak, waardoor je na het maaien niet meer hoeft te harken. Als je je gazon gelijk wilt bemesten, kun je gebruik maken van de mulching functie. Hierbij worden de grassprieten versnipperd en in het gazon geblazen. De maaibreedte van de Wolf Garten A 400 E bedraagt 40 centimeter, waardoor je in korte tijd je gazon helemaal bij kan maaien. Verder is hij voorzien van kabelgeleiding voor de veiligheid. Ook handig is dat je de ergonomisch uitgevoerde duwbeugel na gebruik kunt inklappen, zodat je de grasmaaier compact kunt opbergen. Let er wel op dat deze grasmaaier geen stroomkabel heeft, dus je hebt altijd een verlengsnoer nodig om de grasmaaier te kunnen gebruiken. Met de Wolf Garten A 400 E heb je dus altijd een mooi gazon, zonder dat je veel moeite hoeft te doen!

Pluspunten
  • De mulchfunctie zorgt ervoor dat het gras wordt versnipperd en daarna als meststof in het gazon wordt geblazen. Je kunt de maaihoogte naar wens instellen met 6 maaihoogte-instellingen. De maaihoogte kun je centraal in één enkele handeling instellen.

Minpunten
  • De 96 decibel geluid volume veroorzaakt veel lawaai tijdens het maaien.

Veelgestelde vragen over de grasmaaier Wolf Garten A 400 E.

De grasmaaier Wolf Garten A 400 E. kent de volgende afmetingen: 
Hoogte 45 cm
Breedte 37 cm
Diepte 78 cm

Het materiaal van het maaidek van de Wolf Garten A 400 E. is Kunststof.

De grasmaaier Wolf Garten A 400 E. weegt 18 kg.

De Wolf Garten A 400 E. heeft een maaibreedte van 40 cm en een maaihoogte van 25 - 75 mm.